search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:09
MENU CLOSE

Ο «ανάπηρος» ζητιάνος, έκρυβε τα πόδια του μέσα στο… εσώρουχο του – Τον ξεγύμνωσαν οι περαστικοί (Video)

01.07.2016 17:46
Ο «ανάπηρος» ζητιάνος, έκρυβε τα πόδια του μέσα στο… εσώρουχο του – Τον ξεγύμνωσαν οι περαστικοί (Video) - Media

Αντί για παντελόνι φορούσε ένα σαλβάρι. Τα πόδια του φαινόντουσαν κωλοβωμένα από τα γόνατα και κάτω. Ο κόσμος σταματούσε και έριχνε κάτι από τον οβολό του, μέσα στο ποτηράκι του.

 

 

Αντί για παντελόνι φορούσε ένα σαλβάρι. Τα πόδια του φαινόντουσαν κωλοβωμένα από τα γόνατα και κάτω. Ο κόσμος σταματούσε και έριχνε κάτι από τον οβολό του, μέσα στο ποτηράκι του.

Μέχρι που κάποιος αντιλήφθηκε πως ο «ανάπηρος» ζητιάνος δεν ήταν και τόσο ανάπηρος, αλλά ένας υγιής, υγιέστατος και αρτιμελής άνδρας που κορόιδευε τους πάντες.

Κάτω από το φαρδύ σαλβάρι φορούσε ένα ακόμη φαρδύτερο εσώρουχο. Εκεί… έκρυβε με τέχνη τα πόδια του. Τα είχε διπλώσει το ένα πάνω στο άλλο και τα είχε περάσει μέσα από το εσώρουχο. Διακρίνονταν μόνο τα γόνατα τα οποία έμοιαζαν κομμένα.

Για να γίνει ακόμη πιο πιστευτός είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο αναπηρικό καροτσάκι. Μια πλάκα ξύλου με 4 ρόδες επάνω στην οποία είχε ξαπλώσει μπρούμυτα. Για να μετακινείται κουνούσε τα χέρια του.

Κάποια στιγμή λοιπόν οι περαστικοί κατάλαβαν το κόλπο του. Ένας από αυτούς του όρμησε, τράβηξε το σαλβάρι και αποκάλυψε την απατεωνιά. Ο επαίτης μάλιστα δεν μπορούσε να σηκωθεί και να τρέξει αφού τα πόδια του ήταν ουσιαστικά «σφηνωμένα» μέσα στο εσώρουχο του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07