search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Φυλάκιση σε γυναίκα που απειλούσε τον Στίβεν Χόκινγκ και τα παιδιά του – «Έρχομαι να σας σκοτώσω» έγραφε στο twitter

01.07.2016 19:49
Φυλάκιση σε γυναίκα που απειλούσε τον Στίβεν Χόκινγκ και τα παιδιά του - «Έρχομαι να σας σκοτώσω» έγραφε στο twitter - Media

 

Σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε Αμερικανίδα που απειλούσε να σκοτώσει τον Στίβεν Χόκινγκ.

Η 37χρονη συνελήφθη κοντά σε συνεδριακό κέντρο στην Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά, όπου επρόκειτο να μιλήσει την Τετάρτη ο Χόκινγκ στο ετήσιο φεστιβάλ αστρονομίας  Starmus.

Η γυναίκα που σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου ονομάζεται Jenny Theresa C, καταδικάστηκε για τις «σοβαρές» απειλές κατά τις ζωής του Βρετανού επιστήμονα. Μάλιστα της επιβλήθηκαν και περιοριστικά μέτρα προκειμένου να βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 μέτρων από τον Χόκινγκ.

Ο 74χρονος Χόκινγκ κλήθηκε να καταθέσει σε δικαστήριο στο νότιο θέρετρο της Arona, αλλά τελικά απηλλάγη από αυτή την διαδικασία για ιατρικούς λόγους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε την ύποπτο μετά από καταγγελίες των παιδιών του.

Τα παιδιά του ειδοποίησαν την αστυνομία καθώς έλαβαν στο twitter μήνυμα από την γυναίκα που έλεγαν, «έρχομαι να σας σκοτώσω», «είμαι δίπλα σου και θα σε σκοτώσω».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:04