search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Αστεία δημοσιογράφων για τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ – Οργή Βρετανών

02.07.2016 10:23
Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ θα εμβολιαστεί σύντομα με το εμβόλιο κατά της Covid-19 - Media

Τον θυμό των Βρετανών προκάλεσε τα αστεία των ραδιοφωνικών παραγωγών του BBC Radio 4 Ντέιβιντ Μπάντιελ και Ράσελ Κέιν για την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

Τον θυμό των Βρετανών προκάλεσε τα αστεία των ραδιοφωνικών παραγωγών του BBC Radio 4 Ντέιβιντ Μπάντιελ και Ράσελ Κέιν για την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ειδικότερα, είναι ότι το… κρεβάτι της Ελισάβετ έχει να «δει» δράση εδώ και δεκαετίες και ότι «η βασίλισσα πρέπει να έχει κάνει σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές στη ζωή της».

Τουλάχιστον 100 ακροατές κάλεσαν στην εκπομπή για να διαμαρτυρηθούν.

Οι αρμόδιες ραδιοτηλεοπτικές αρχές χαρακτήρισαν τα λεγόμενα των παραγωγών ως «σοβαρή παράβαση» των κατευθυντήριων οδηγιών που διέπουν τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις της British Broadcasting Corporation. Επιπλέον, υποστήριξαν ότι τα αστεία ήταν «αδιάκριτα, υποτιμητικά και προσβλητικά».

Εκπρόσωπος του BBC Radio 4 απολογήθηκε στον Independent, ζητώντας συγνώμη με επιστολή του ενώ εξέφρασε και τη λύπη του για τα όσα έγιναν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45