search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:20
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Εμπρηστές επί πληρωμή οι δράστες του εμπρησμού της διεύθυνσης Μεταφορών Αργολίδας

02.07.2016 11:49
ΕΛ.ΑΣ.: Εμπρηστές επί πληρωμή οι δράστες του εμπρησμού της διεύθυνσης Μεταφορών Αργολίδας - Media

Ένας 19χρονος, ένας 22χρονος και ένας 49χρονος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες του εμπρησμού των γραφείων της διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 

 

Ένας 19χρονος, ένας 22χρονος και ένας 49χρονος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες του εμπρησμού των γραφείων της διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε, τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου, στο 3ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου.

Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα του κτιρίου όπου στεγάζεται η διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πέταξαν μέσα εύφλεκτο υλικό και γκαζάκια, και έβαλαν φωτιά.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών οι δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 22 ετών, προέβησαν σε αυτή τους την πράξη μετά από παρακίνηση του 49χρονου, έναντι χρηματικού ποσού.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18