search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι ομορφότερες παραλίες του κόσμου μέσα από τα …μάτια ενός πουλιού (Photos)

02.07.2016 15:00
Αυτές είναι οι ομορφότερες παραλίες του κόσμου μέσα από τα ...μάτια ενός πουλιού (Photos)  - Media

Πέντε χρόνια από τη ζωή του έχει αφιερώσει ένας φωτογράφος για να απαθανατίσει στο φακό του εξαιρετικές παραλίες στον κόσμο έτσι όπως θα τις βλέπαμε από μεγάλο ύψος.  

 

 

Πέντε χρόνια από τη ζωή του έχει αφιερώσει ένας φωτογράφος για να απαθανατίσει στο φακό του εξαιρετικές παραλίες στον κόσμο έτσι όπως θα τις βλέπαμε από μεγάλο ύψος.  

Ο Gray Malin με έδρα το Λος Άντζελες παίρνει το ελικόπτερο και κάνει διαδρομές πάνω από διάσημες ακτές φωτογραφίζοντας τις παραλίες από μια άλλη οπτική γωνία.

Από την Αφρική και την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία, οι ακτές είναι πανέμορφες και όταν μπορείς να τις δεις μέσα από τα μάτια ενός… πουλιού το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 “Από χαμηλά δεν μπορεί κανείς να συλλάβει την ομορφιά του τοπίου και να θαυμάζει το μεγαλείο της δημιουργού φύσης που έβαλε τη δική της πινελιά σε ένα κομμάτι νερού και γης. Ο κόσμος και η οργάνωση της ακτής συμπληρώνουν το καλοκαιρινό σκηνικό και σε κάνουν να θέλεις να βουτήξεις με κάθε τρόπο. Μπορεί κιόλας απλώς να επιθυμείς να κρατήσεις αυτή την εικόνα στο μυαλό σου σαν ανάμνηση αλλά και ως πίνακα ζωγραφικής στον τοίχο σου!”, λέει ο ίδιος…

1. Joatinga, Ρίον ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

2. Αυστραλία

3. Ρίμινι, Ιταλία

4. Ρίμινι, Ιταλία

5. Ιπανέμα, Βραζιλία

6. Forte dei Marmi, Ιταλία

7.  La Fontalina, Κάπρι, Ιταλία

8. Santa Monica. ΗΠΑ

9. Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Πηγή: perierga.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39