search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:29
MENU CLOSE

Στις 10 Ιουλίου τελικά οι εκλογές στην Παναχαϊκή

03.07.2016 16:11
Αλλάζει χέρια ξανά η Παναχαϊκή – Πουλήθηκε στον Γιώργο Μπάρλο - Media

Παράταση μιας εβδομάδας πήραν οι εκλογές της ΠΓΕ, καθώς αποφασίστηκε να γίνουν την Κυριακή 10 Ιουλίου, αντί για τις 3 Ιουλίου.  

 

Παράταση μιας εβδομάδας πήραν οι εκλογές της ΠΓΕ, καθώς αποφασίστηκε να γίνουν την Κυριακή 10 Ιουλίου, αντί για τις 3 Ιουλίου. Κι αυτό γιατί τα μέλη του ΔΣ περιμένουν τις δικαστικές εξελίξεις στη Football League, που μπορεί να αλλάξουν την κατάταξη του υποβιβασμού.

Στις 10 Ιουλίου η ΠΓΕ θα αναδείξει νέα διοίκηση. Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός από τον πρόεδρο Νίκο Ράπτη, δεν θα θέσουν υποψηφιότητα οι Π. Αθανασόπουλος, Θ. Κούλης και Θ. Καραθανάσης.

Αντίθετα, υποψήφιοι θα είναι οι Δ. Τσαούσογλου, Β. Τσούνας, Ν. Πετράτος, Σ. Μιχόπουλος, Π. Σεμιτέκολος. Ακόμα δεν ξεκαθάρισε την θέση της η Ελένη Πεισμόπουλου η οποία θα ανακοινώσει την απόφασή της εντός των ημερών.

Η τελευταία μέρα για την κατάθεση υποψηφιοτήτων είναι η Τετάρτη 6 Ιουλίου και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και δικαίωμα να καταθέσουν υποψηφιότητα έχουν και όσοι είναι γραμμένοι στα μητρώα της ΠΓΕ περισσότερο από ένα χρόνο.

Πηγή: tempo24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24