search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Aeolis Tinos Suites: Ονειρικές διακοπές στην Τήνο – Η ομορφιά σ’ όλο της το μεγαλείο (Photos)

04.07.2016 08:16
Aeolis Tinos Suites: Ονειρικές διακοπές στην Τήνο - Η ομορφιά σ’ όλο της το μεγαλείο (Photos) - Media

Ο αέρας, η γαλήνη, η φιλοξενία και η καλά διατηρημένη παλιά γοητεία της Τήνου με τα γραφικά χωριά της. Το άρωμα της θάλασσας μαζί με τα άνθη πορτοκαλιάς καθώς και η καθαρή φωτεινότητα του ήλιου καθιστούν την Τήνο ως έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για διακοπές.

 

Ο αέρας, η γαλήνη, η φιλοξενία και η καλά διατηρημένη παλιά γοητεία της Τήνου με τα γραφικά χωριά της. Το άρωμα της θάλασσας μαζί με τα άνθη πορτοκαλιάς καθώς και η καθαρή φωτεινότητα του ήλιου καθιστούν την Τήνο ως έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για διακοπές.

Οι  Aeolis Tinos Suites σχεδιάστηκαν με σκοπό να παρέχουν μία αίσθηση απομόνωσης για να εξασφαλίσουν προσωπικές και ήρεμες στιγμές για κάθε καλεσμένο και την οικογένειά του στην Τήνο.

Οι βίλες  Aeolis Tinos Suites βρίσκονται κοντά στη χώρα, αλλά σε υψίπεδο, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να απολαμβάνουν εκτός από οικογενειακού τύπου φιλοξενία και τη δυνατότητα να εξερευνήσουν με το βλέμμα όλη την Τήνο, καθώς και όλα τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Το φιλικό προσωπικό είναι στις υπηρεσίες σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κάνει τη διαμονή σας πολυτελή, άνετη και ευχάριστη.

Αποτελώντας την εκπλήρωση του ονείρου ενός φανατικού ταξιδευτή του Αιγαίου, το design των Aeolis Tinos Suites περιλαμβάνει φυσικά υλικά, όπως είναι η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο, και άπλετο κυκλαδίτικο φως.

Οι άνετοι χώροι καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες φίλων, αλλά και δυνατότητα διοργάνωσης δεξιώσεων για γάμους και βαφτίσεις. 
Στόχος του ιδιοκτήτη, ήταν να μοιραστεί αυτό το ειδυλλιακό νησί, που ανακάλυψε για να αποδράσει, και με άλλους ταξιδευτές, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής και φιλοξενίας.

Το σημείο, όπου βρίσκονται οι Aeolis Tinos Suites, ξεχωρίζει για την απαράμιλλη θέα του και το μεγάλο κτήμα με τους περιστερώνες και τα εκκλησάκια.

Το νησί της Τήνου διαθέτει υποδομές για όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών- όπως και το συγκρότημα Aelis Tinos Suites που είναι πλήρες σε παροχές και υπηρεσίες, ώστε να διασφαλίζει μια ονειρεμένη διαμονή. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εξορμήσεις στη Φύση και εξορμήσεις στο φαγητό ή ακόμη καλύτερα.. να τα συνδυάσετε! 

Επιπλέον, το νησί παρέχει δυνατότητες διασκέδασης, ψυχαγωγίας, καθώς και δραστηριοτήτες, όπως είναι το surfing, η πεζοπορία, η αναρρίχηση, οι καταδύσεις, οι αγώνες δρόμου, η ιστιοπλοΐα και η ιππασία. Ενώ κάλλιστα, οι επισκέπτες μπορούν να προγραμματίσουν μίνι εκδρομές στα γειτονικά νησιά των Κυκλάδων, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η μαγεία των Κυκλάδων σας περιμένει να την ανακαλύψετε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37