search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Ταξίδι Μητσοτάκη, με φόντο επενδύσεις

04.07.2016 16:28
Ταξίδι Μητσοτάκη, με φόντο επενδύσεις - Media
 
Στο Λονδίνο και τη Φρανκφούρτη μεταβαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, καθώς και επιχειρηματίες, επενδυτές και διαχειριστές κεφαλαίων, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα.
 
Στο ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων Funds και επενδυτικών εταιρειών μεταξύ των οποίων η PIMCO, η Blackrock, KKR, Blackstone, Paulson & Co, Soros, Capital κ.ά., ενώ πηγές ΝΔ ανέφεραν ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από οικονομικούς παράγοντες.
 
Όσον αφορά στη συνάντηση με τον κ. Ντράγκι ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει την πρότασή του για μία διαφορετική συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους που να βασίζεται στα μειωμένα πλεονάσματα στο 2% με παράλληλη έμφαση στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στόχο την σταθερή ανάπτυξη στο 4% του ΑΕΠ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:05