search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Όργια με ανταλλαγή συντρόφων σε κρουαζιέρα ακολασίας σε ελληνικά νησιά

05.07.2016 08:32
Ελαφόνησος: Φωτιά σε φορτηγό πλοίο - Το εγκατέλειψε το πλήρωμα - Media

Ερωτικές διακοπές στην Ελλάδα για swingers οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC.

Ερωτικές διακοπές στην Ελλάδα για swingers οργανώνει το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC. Μετά την δεύτερη συνεχόμενη κρουαζιέρα που θα διοργανώσει τον Οκτώβριο στην Κρήτη, το πρακτορείο προγραμματίζει μια κρουαζιέρα σε νησιά του Αιγαίου και την Τουρκία (Μαρμαράς), ώστε να ζευγάρια «να γνωρίσουν τα ελληνικά νησιά».

Τίτλος της κρουαζιέρας που θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου του 2017 είναι «Πάθος στα ελληνικά νησιά» και έχει αφετηρία την Αθήνα και στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Κως, Ρόδο, Μαρμαρά και Σαντορίνη,  

Μεταξύ άλλων η εταιρεία αναφέρει πως η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα αποτελέσει αφορμή για να ερωτευτεί κανείς τα ελληνικά νησιά έχοντας στο πλάι του τους  πιο «καυτούς» άνδρες και γυναίκες.

«Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα, ονειρικά νησιά σε μια  αισθησιακή κρουαζιέρα που θα σας κάνει να χάσετε το κεφάλι σας! Για εμάς, το πολυτελές Azamara Quest θα μετατραπεί σε ένα φάρο σεξουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις θα αποτελέσουν μέρος μιας σέξι περιπέτειας ελευθεριών. Τα δελεαστικά νησιά και το Αιγαίο θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα swingers ζευγάρια. Αν θέλετε πολυτέλεια, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς καμία αναστολή, τότε αυτές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς» γράφει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας και καταλήγει πως η κρουαζιέρα αυτή θα είναι η ευκαιρία για όλους όσοι συμμετέχουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της πραγματικής ζωής και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους, μέσα από τον περιορισμό κάθε είδους αναστολών που μπορεί να έχουν.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.110 ευρώ  το άτομο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43