search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:24
MENU CLOSE

«Κόπηκε» το «The Voice» από τον ΑΝΤ1

05.07.2016 12:37
The Voice of Greece: Απόψε live ο μεγάλος τελικός (Video) - Media

 

Στις υπερβολικές απαιτήσεις και στον ασφυκτικό έλεγχο που επιχείρησε να επιβάλλει στον ΑΝΤ1 η τουρκική πλευρά, αποδίδεται η απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του το κανάλι του Αμαρουσίου με τον Τούρκο format owner του «The Voice».

Εκτός από το οικονομικό θέμα, οι Τούρκοι έθεσαν – επιπλέον, τους δικούς τους κανόνες και τις δικές τους προδιαγραφές, οι οποίες ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 που ομολογουμένως κατέχει ηγετική θέση στην αγορά… Δεδομένου ότι ως προς το «Voice» το έχει παρουσιάσει με απόλυτη επιτυχία για δύο σεζόν και το ανέδειξε στο καλύτερο πρόγραμμα και τις δύο φορές, εκτοξεύοντας στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης, αγγίζοντας ακόμα και το αστρονομικό 70%!

Η τουρκική πλευρά όμως επιθυμούσε τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής, του κόστους, αλλά και της διαδικασίας, με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να μην αποδεχθεί τη συνεργασία που είχε χαρακτηριστικά «καπελώματος», αφού χωρίς αμφιβολία ο σταθμός έχει μεγάλη παράδοση, ενώ διαθέτει το know how, γνωρίζοντας καλύτερα τι χρειάζεται το ελληνικό κοινό για την παραγωγή του συγκεκριμένου show.

 

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22