search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:37
MENU CLOSE

ΣτΕ: Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Mega, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ για τις τηλεοπτικές άδειες

05.07.2016 14:00
ΣτΕ: Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Mega, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ για τις τηλεοπτικές άδειες - Media

 

Ολοκληρώθηκε η σημερινή συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ, κατά της προκήρυξης (1/2016) του διαγωνισμού που αφορά τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, 3 εκατ. ευρώ η κάθε μια.

Η έκδοση της σχετικής απόφασης, για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκαν επί πέντε ώρες σε σχηματισμό Ολομέλειας, με πρόεδρο το Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή το σύμβουλο Επικρατείας, Γεώργιο Παπαγεωργίου.

Κατά τη συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων παραβρέθηκε και διατύπωσε τις απόψεις του, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας, Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ εκ μέρους των τηλεοπτικών σταθμών παραβρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Αναστάσιος Κωνσταντινίδης για το Mega Channel, ο Γεώργιος Δελλής για τον ΑΝΤ1 και για τον ΣΚΑΪ ο Σπυρίδων Φλογαίτης, η Γλυκερία Σιούτη, ο Ηλίας Θεοδωράτος και ο Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος.

Το ελληνικό Δημόσιο εκπροσώπησαν από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ο Ευστράτιος Συνοίκης και η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου και οι δικηγόροι, Ιωάννης Δρόσος και Ιωάννης Μαντζουράνης.

Τέλος, να διευκρινιστεί ότι ήδη έχουν συζητηθεί στο ΣτΕ και άλλες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35