19/01/2019 02:52:40

Χουλιαράκης: «Ποιος είναι ο Γκάλμπρεϊθ; Αυτά που λέει είναι απίστευτες φαιδρότητες»

Χουλιαράκης: «Ποιος είναι ο Γκάλμπρεϊθ; Αυτά που λέει είναι απίστευτες φαιδρότητες» - Media

 

Σήκωσε τους τόνους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά όσων υποστηρίζει στο βίβλίο του ο Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, δίνοντας με αυτό τον τρόπο και την πρώτη επίσημη απάντηση σε όσα αναφέρει ο Αμερικανός οικονομολόγος για το Σχέδιο Β και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

“Ο κύριος Γκάλμπρεϊθ δεν είχε απολύτως καμία θεσμική θέση και δεν βρέθηκα ούτε σε μία σύσκεψη με αυτόν παρόντα από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2015 που ήμουν επικεφαλής της τεχνικής διαπραγμάτευσης. Ποιος είναι ο κ Γκάλμπρεϊθ.;” διερωτήθηκε αρχικά ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Και σε υψηλούς τόνους συνέχισε την επίθεση κατά του Αμερικανού οικονομολόγου υποστηρίζοντας πως “είναι απίστευτες φαιδρότητες αυτά που λέει. Είναι ανεκδιήγητοι δονκιχωτισμοί από έναν άνθρωπο που δεν έχει απολύτως καμία θεσμική θέση. Θα ήθελα να μας πει με ποιους συμμετείχε, σε ποιες συσκέψεις, ενώ δεν είχε συμμετοχή από Απρίλιο έως Αύγουστο 2015 και καμία θεσμική σχέση με τη διαπραγμάτευση», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.