search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Ανήλικος ξεγέλασε 27χρονο από την Κατερίνη: «Αγόρασε» κινητό χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ

06.07.2016 15:07
Τι πρέπει να προσέχετε στις online αγορές σας - Media

Ένας ανήλικος απατεώνας, κατάφερε να πάρει ένα κινητό στα χέρια του, χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ. 

 

Ένας ανήλικος απατεώνας, κατάφερε να πάρει ένα κινητό στα χέρια του, χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα με το seleo.gr

Τον προηγούμενο μήνα, ένας 17χρονος από το Ναύπλιο, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον 27χρονο για αγορά κινητού τηλεφώνου μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, έπεισε τον παθόντα παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά και του απέστειλε το τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα ο 17χρονος έστειλε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό του 27χρονου πλαστό αποδεικτικό υποτιθέμενης μεταφοράς του χρηματικού ποσού των 650 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του παθόντα. Τελικά, ο 27χρονος έστειλε το κινητό στο Ναύπλιο, χωρίς να έχει μπει ούτε ένα ευρώ στον λογαριασμό του.

Ο 27χρονος, κατήγγειλε το περιστατατικό στην αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου  για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας. 

Πηγή: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15