search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:52
MENU CLOSE

Το 23ο κάμπινγκ Antinazi Zone – Y.R.E. στην Νάξο

06.07.2016 16:30
Το 23ο κάμπινγκ Antinazi Zone – Y.R.E. στην Νάξο - Media

 

Το 23ο κάμπινγκ του Antinazi Zone – Y.R.E. θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Νάξο, στο κάμπινγκ «Μάραγκας» (www.maragasbeachnaxos.com) στην Αγία Άννα, μπροστά σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου.

Από την Παρασκευή 29 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 7 Αυγούστου, άνθρωποι όλων των ηλικιών απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, θα βρεθούμε για 10 μέρες και 9 βράδια και θα στήσουμε μια μικρή κοινωνία σαν αυτή που θέλουμε να φτιάξουμε. Συλλογικά, αλληλέγγυα, αυτοδιαχειριζόμενα, με όρεξη και κέφι.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις και εργαστήρια για την προσφυγική κρίση αλλά και το κίνημα αλληλεγγύης, τη δίκη της Χρυσής Αυγής, τον αγώνα για τα εργασιακά δικαιώματα, τον αγώνα των καθαριστριών στα λεωφορεία της Αθήνας, τα σημαντικά κινήματα στην Β. Ελλάδα (Σκουριές, ΒΙΟΜΕ) για το LGBT κίνημα, για τις γαλλικές κινητοποιήσεις, για την ριζοσπαστική αριστερά στις ΗΠΑ, για το κίνημα ενάντια στο φόρο ύδρευσης στην Ιρλανδία, για τα 80 χρόνια από τον Ισπανικό εμφύλιο, για την μουσική και τα κινήματα κ.α.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του κάμπινγκ θα γίνουν, ακόμα, συναυλίες, προβολές ταινιών, workshops, beach party, εκδρομές κ.ά.

Ήδη το πολιτιστικό πρόγραμμα διαμορφώνεται και όλα δείχνουν ότι θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ.

Οι Social Waste, θα παίξουν ζωντανά την Παρασκευή 5 Αυγούστου και οι Bandallusia το Σάββατο 30 Ιουλίου. Ενώ την Δευτέρα 1 Αυγούστου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Angélique Kourounis, Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση

Κόστος συμμετοχής:

115 ευρώ από Αθήνα

140 ευρώ από Θεσσαλονίκη

125 ευρώ από Βόλο

Περιλαμβάνει: διαμονή 9 βράδια (με δική σου σκηνή) εισιτήρια πλοίου από Ραφήνα με επιστροφή, μεταφορά από το λιμάνι στο κάμπινγκ και αντίστροφα και κάρτα για εκπτώσεις 10-20% σε εστιατόρια και μπαρ.

Για πληροφορίες, κρατήσεις, πρόγραμμα κλπ, δείτε, campingyre.gr, antinazizone.gr και στο facebook: camping-YRE ή τηλεφωνήστε 210 2283019, 2310 540432

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:52