search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:17
MENU CLOSE

Απίστευτη καταγγελία βουλευτή: Έδωσαν εντολή σε σκυλιά να μου επιτεθούν! (Video)

06.07.2016 17:04
Απίστευτη καταγγελία βουλευτή: Έδωσαν εντολή σε σκυλιά να μου επιτεθούν! (Video) - Media

Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε Έλληνας βουλευτής, έπειτα από προτροπή των ιδιοκτητών τους.

 

Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε Έλληνας βουλευτής, έπειτα από προτροπή των ιδιοκτητών τους.

 «Οι μπράβοι έχουν αριστερό πρόσημο» δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας σε εκπομπή του Star, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε από σκυλιά.

Ειδικότερα, ο Δ. Καβαδέλλας είπε ότι συγκεκριμένα βράδια στην παραλιακή, τοποθετούνται μεγάφωνα και μικροφωνικές εγκαταστάσεις με δυνατή μουσική έως πολύ αργά τη νύχτα. Τότε, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε την αστυνομία για να διαμαρτυρηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία δεν επενέβη. Επίσης, ανέφερε ότι όταν κάλεσε για δεύτερη φορά το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας, η τηλεφωνήτρια του απάντησε με αυθάδεια.

Τέλος, ο βουλευτής είπε ότι κατέβηκε στον χώρο όπου ακουγόταν δυνατά η μουσική και εκεί όπου ήταν εγκατεστημένες οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Τότε, δέχτηκε απειλές από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι τον αναγνώρισαν, και σύμφωνα με τον ίδιο, ένας εξ αυτών έδωσε εντολή στον σκύλο του να του επιτεθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:16