search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:16
MENU CLOSE

Μεξικανή ρεπόρτερ έβαλε να την… κουβαλήσουν για να μην βραχεί! (Photos)

06.07.2016 18:27
Μεξικανή ρεπόρτερ έβαλε να την... κουβαλήσουν για να μην βραχεί! (Photos) - Media

Την δουλειά της έχασε η Μεξικανή ρεπόρτερ, Λίντια Κάμινγκ, όταν φωτογραφήθηκε ενώ την κουβαλούσαν δυο ντόπιοι για να μην βραχούν τα ακριβά παπούτσια της.

 

Την δουλειά της έχασε η Μεξικανή ρεπόρτερ, Λίντια Κάμινγκ, όταν φωτογραφήθηκε ενώ την κουβαλούσαν δυο ντόπιοι για να μην βραχούν τα ακριβά παπούτσια της.

Η νεαρή ρεπόρτερ απολύθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι TV Azteca, το οποίο την κατηγόρησε για έλλειψη επαγγελματισμού, αλλά η φωτογραφία της σύντομα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η Λίντια βρισκόταν στην πόλη Πουέμπλα του Μεξικού για να καλύψει τις σοβαρές πλημμύρες στην περιοχή. Η ρεπόρτερ ανέφερε ότι δύο κάτοικοι της περιοχής της είπαν για μια ηλικιωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, η οποία επλήγη σοβαρά από τις πλημμύρες, και προσφέρθηκαν να την κουβαλήσουν στο σπίτι της.

Η Λίντια δήλωσε στην El Pais: «Προσπαθώ να διατηρώ τις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και φοβόμουν ότι θα ήταν αγενές αν απέρριπτα την προσφορά τους. Με κουβάλησαν με δύο δευτερόλεπτα και μετά τους ζήτησα να με αφήσουν».

Ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς χρήστες του, οι οποίοι δεν έχασαν λεπτό και την αξιοποίησαν στο photoshop.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:16