search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:25
MENU CLOSE

Άντρας απήγαγε παιδί μπροστά στα μάτια της μητέρας του (Video)

07.07.2016 05:57
Απαγωγή 10χρονης: Οι ύποπτες καταθέσεις χρημάτων από τη βόρεια Ευρώπη και οι έρευνες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας - Media

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια μητέρα στην Καλιφόρνια όταν ένας επίδοξος απαγωγέας άρπαξε το παιδί της, κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια της.

 

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια μητέραστην Καλιφόρνια όταν ένας επίδοξος απαγωγέας άρπαξε το παιδί της, κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια της.

Η μητέρα μπήκε στο μαγαζί με την μικρή κόρη της και κρατώντας στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της. Ωστόσο, όσο περίμενε στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, εμφανίζεται από το πουθενά ένας άντρας και αρπάζει το μικρό κοριτσάκι το οποίο ήταν κοντά στην είσοδο του μαγαζιού. Η μητέρα  με το μωρό στην αγκαλιά βγαίνει τρέχοντας από το μαγαζί για να σώσει το άλλο της παιδί .

Μετά από λίγες ώρες χάρη στο υλικό από τις κάμερες ο  επίδοξος απαγωγέας συνελήφθη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:25