search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:48
MENU CLOSE

O Θεοχάρης ανακοινώνει το κομμα του – Και το όνομα αυτού «Δημοκρατική Ευθύνη»

07.07.2016 06:49
Χάρης Θεοχάρης: Μεγάλες οι προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό - Media

Τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης με την ονομασία «Δημοκρατική Ευθύνη» ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι η πολιτική κίνηση θα κινείται στον χώρο του προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού κέντρου, και δεν θα είναι αρχηγοκεντρική, όπως τόνισε.

 

Τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης με την ονομασία «Δημοκρατική Ευθύνη» ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι η πολιτική κίνηση θα κινείται στον χώρο του προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού κέντρου, και δεν θα είναι αρχηγοκεντρική, όπως τόνισε.

«Ήρθε ο καιρός για βαθιές ρίξεις και αλλαγές», σχολίασε ο κ.Θεοχάρης, ενώ ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα γίνει η ανακοίνωση του νέου πολιτικού σχήματος, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 το απόγευμα και επιβεβαίωσε την ονομασία αυτής της κίνησης, η οποία είναι «Δημοκρατική Ευθύνη».

«Υπάρχουν πρόσωπα από όλους τους χώρους, τα οποία μας στηρίζουν», ανέφερε ο κ.Θεοχάρης και επιβεβαίωσε πως ένα από τα πρόσωπα που θα είναι μαζί του στο νέο κόμμα θα είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος.

Για τον εκλογικό νόμο, ο κ.Θεοχάρης δήλωσε ότι: «Η κυβέρνηση είναι αδύναμη και τον φέρνει με σκοπό να μην μπορέσει να ξαναγίνει κυβέρνηση αν δεν έχει κάποιο λόγο και αυτή μέσα. Την απλή αναλογική δεν μπορώ να την ψηφίσω αυτή τη στιγμή της κρίσης αι σίγουρα δεν μπορώ να την ψηφίσω χωρίς μία συνταγματική αναθεώρηση, η οποία να επιτρέπει με απλή αναλογική να γεμίζει η Βουλή πιστά, σε σχέση με τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος και συγχρόνως η κυβέρνηση να έχει συγχρόνως σταθερότητα και να μην κινδυνεύει να πέσει. Αν δεν πετύχουμε αυτά τα δύο, η απλή αναλογική αυτή τη στιγμή είναι καταστροφική για τη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41