search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Ένας διαφορετικός Ομπάμα: Νεαρός και με μουσουλμανική στολή (Photos)

07.07.2016 09:15
Ένας διαφορετικός Ομπάμα: Νεαρός και με μουσουλμανική στολή (Photos) - Media

Καινούργιες φωτογραφίες από τα νιάτα του Μπαράκ Ομπάμα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Καινούργιες φωτογραφίες από τα νιάτα του Μπαράκ Ομπάμα είδαν το φως της δημοσιότητας.Οι φωτογραφίες, αυτές, απεικονίζουν τον Αμερικανό Πρόεδρο με παραδοσιακή ενδυμασία από την Αφρική, ή, κατά τον δημοσιογράφο Bill O’Reilly που τις αποκάλυψε, με τυπική μουσουλμανική στολή.

Ο παρουσιαστής του καναλιού Fox υποστήριξε ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, στον γάμο του ετεροθαλούς αδερφού του Ομπάμα.

Ο O’Reilly, με την αφορμή αυτή, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Αμερικανό Πρόεδρο, λέγοντας ότι αποδεικνύνουν τους στενούς δεσμούς του με το Ισλάμ και υποστηρίζοντας ότι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους τρομοκράτες.

Όπως και να ‘χει πάντως, είτε πρόκειται για αφρικανική είτε για μουσουλμανική ενδυμασία, οι εικόνες του Αμερικανού Προέδρου είναι πρωτόγνωρες.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αποτυχία του Ομπάμα ήταν το ότι δεν κατάφερε να περιορίσει τη γιγάντωση του ISIS, που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και πολλών μουσουλμάνων», είπε ο O’Reilly, κατηγορώντας  τον Αμερικανό Πρόεδρο για την πολιτική που ακολούθησε κατά της τρομοκρατίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44