17/09/2019 16:40:01

Επιστρέφουν στον Alpha o Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη

Επιστρέφουν στον Alpha o Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη - Media

 

Με μια ανακοίνωση-βόμβα ο Alpha γνωστοποίησε ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφουν ξανά στο κανάλι. Οι δύο παρουσιαστές που είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία με το “Δέστε τους” επιστρέφουν στον σταθμό και όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση “Τώρα, ξαναδέστε τους”. Η ανακοίνωση ήταν πραγματικά «βόμβα», καθώς ακουγόταν έντονα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως οι δυο τους είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν στον ΑΝΤ1, ειδικά και μετά τα όσα είχαν ειπωθεί μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και του Δήμου Βερύκιου. Συγκεκριμένα ο Δήμος Βερύκιος φέρεται να είχε αναφέρει πως «ο Μουτσινάς θα επιστρέψει μόνο ως τουρίστας στο κανάλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού: 

«Νίκος Μουτσινάς – Μαρία Ηλιάκη

Επιστρέφουν!

Τους αγαπήσατε στο «Δέστε τους». Τώρα… ξαναδέστε τους!

Από το φθινόπωρο, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη έρχονται ξανά στον ALPHA.

Δύο άνθρωποι που σφράγισαν την τηλεοπτική ζώνη 16:00 – 18:00 γυρίζουν στο τηλεοπτικό τους σπίτι, σηκώνουν τα μανίκια και ετοιμάζουν την -άτιτλη ακόμα- νέα τους εκπομπή, με εφόδια το χιούμορ, την αμεσότητα, την παρέα.

Γιατί οι άνθρωποι που έγιναν δικοί μας, επιστρέφουν πάντα εκεί που τους αγαπήσαμε».

Πηγή: Zappit

Πληροφορίες από: Enimerosi24

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.