search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:05
MENU CLOSE

Εδώ στην εξουσία περνάμε τέλεια «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!»

08.07.2016 07:53
Εδώ στην εξουσία περνάμε τέλεια «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!» - Media

Είναι πραγματικά για γέλια το πώς σύσσωμος η Αριστερά ξεβρακώθηκε με αστραπιαία ταχύτητα, δίχως δεύτερη σκέψη  μπροστά στην ακαταμάχητη γοητεία της αστικής εξουσίας!

 

Είναι πραγματικά για γέλια το πώς σύσσωμος η Αριστερά ξεβρακώθηκε με αστραπιαία ταχύτητα, δίχως δεύτερη σκέψη  μπροστά στην ακαταμάχητη γοητεία της αστικής εξουσίας!

Όλο αυτό το αλλοπρόσαλλο συνονθύλευμα  που βρέθηκε από μια παραξενιά των συγκυριών στην εξουσία είναι ασυγκράτητο μπροστά στην λάμψη της και αναδεικνύει για μιαν ακόμα φορά την υπέρτατη υποκρισία όλων αυτών των φανατικών ιδεολόγων  όπου η μόνη τους ιδεολογία τρέφεται από το μίσος «γιατί ο άλλος κι όχι εγώ»…

Αν η παραμονή τους στην εξουσία δεν ήταν τόσο κοστοβόρα και καταστροφική λόγω ολικής ανικανότητας, θα ήταν μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε  πόσο φτηνά αποδείχθηκαν τελικά τα μεγάλα τους λόγια. Για την ακρίβεια, ανέρχονται στο κόστος μιας γραβάτας…  Αυτή ήταν η μοναδική …αντίσταση της ελληνικής Αριστεράς στην εξουσία. Κατήργησαν τις γραβάτες αλλά κράτησαν όλες τις άλλες πολυτέλειες στην υπερβολή τους. Ωστόσο, ας αφήσουμε την επαναστατική Αριστερά να ασχολείται με τις γραβάτες.

Με τα σπάνια ψήγματα ειλικρινείας που μπορεί να διαθέτει κάποιος φίλα προσκείμενος στους απίθανους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να μη γέλασε με την καρδιά του στα τηλεοπτικά πλάνα  των υπουργών της ριζοσπαστικής Αριστεράς που με τις κυρίες τους αγκαζέ προσέρχονταν   με υπερχειλίζουσα ευτυχία  στην δεξίωση της αμερικανικής πρεσβείας για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Είναι οι τύποι που έκαναν καριέρα φωνάζοντας «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!» και που τώρα υποβάλουν τα σέβη τους μέσα στους υπέροχους κήπους της αμερικανικής πρεσβείας στον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο των …φονιάδων, Αμερικανό πρέσβη. Είναι οι τύποι που λοιδορούσαν ως ιεροεξεταστές τους πάντες και τα πάντα, που θεωρούσαν προδότη και πουλημένο ακόμα κι όποιον έβλεπε αμερικανικές ταινίες…  Είναι όλοι αυτοί αυτοπροσώπως – οι μεγαλύτεροι πολιτικοί υποκριτές που ανέδειξε ποτέ το «σάπιο πολιτικό σύστημα»…

Όποιος  πιστεύει ότι αυτοί οι τύποι θα παραδώσουν απλά την εξουσία, γελιέται. Είναι τόσο παθιασμένοι με τη νέα αυτή εμπειρία, με το νέο θαυμαστό κόσμο της εξουσίας που θα γίνουν ένα με τις καρέκλες τους!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:05