search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21
MENU CLOSE

Λάβρος Βερύκιος κατά στελεχών του Alpha – Τελεσίγραφα, παράπονα και δηλώσεις: «Εγώ κάνω τον μαμάκα, δεν γράφω μαμάκας στο μέτωπο» (Video)

08.07.2016 09:38

 

Με μία παρέμβαση 13 λεπτών στο Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος έστειλε ουσιαστικά τελεσίγραφο στον Alpha, με αιχμές κατά στελεχών του καναλιού, κάνοντας λόγο για «περιφρόνηση» προς το πρόσωπό του.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τη σχέση του με τον σταθμό στη διεύθυνση και όχι στον Δημήτρη Κοντομηνά και βρίσκεται σε μια «δύσκολη διαβούλευση» με τον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού, για τον οποίο είπε ότι έχει την τριπλή ιδιότητα του απόμακρου διευθύνοντα συμβούλου, του γιατρού με ψυχιατρικές γνώσεις και του εξομολογητή με την έννοια του ιερέα.

«Μπορεί να βρίσκομαι μαζί σας μερικές μέρες μέσω δορυφορικής σύνδεσης από τα ξένα ή μπορεί και να πάω στην Κύπρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε επίσης ότι το πείραμα της πρωινής ζώνης ήταν μια «εύστοχη πρόταση» του Δημήτρη Κοντομηνά, προσθέτοντας ότι δεν ζήτησε «δεκάρα τσακιστή» για τα δυόμισι χρόνια της συμμετοχής του σε αυτήν.

Όπως είπε, κατέθεσε τα σωθικά του στο εγχείρημα, αλλά οι «καθεστωτικές δυνάμεις του καναλιού δεν έβλεπαν το αγκάλιασμα του κόσμου», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπήρξε ούτε μία ηθική κίνηση από τον μηχανισμό του σταθμού.

« Έχοντας εσάς μαζί μου, τον κόσμο, τον Κοντομηνά και τον Φουρλεμάδη, είχα όλον τον μηχανισμό απέναντί μου με μία περιφρόνηση. Αυτό φάνηκε και μέσα από όλον τον μηχανισμό του σταθμού που δούλευε στα social media. Κάνω τον μαμάκα, δεν γράφω μαμάκας στο μέτωπο. Αυτή η περιφρόνηση δεν ήταν στο πρόσωπο τον δικό μου, ήταν στο πρόσωπο της ιδιοκτησίας», σημείωσε.

Ο δημοσιογράφος εξέφρασε την ελπίδα να έχει καταλήξει η διαπραγμάτευση μέσα στον επόμενο μήνα, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει «προσωπικά τον Κοντομηνά, όσο στέκεται στο σανίδι», αλλά θα «μεριάσει για να δουλέψει το σύστημα όπως δούλευε μέχρι τώρα, για να μη νιώθω εγώ περιφρόνηση».

Και συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή την περιφρόνηση, δεν ζήτησε υλικά αγαθά και το θέμα έχει να κάνει με ηθικές πλευρές μιας επαγγελματικής σχέσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21