search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:57
MENU CLOSE

Έκανε πρόταση γάμου σε… υποσημείωση (Photo)

08.07.2016 11:29
Άλλα κόλπα: Τον χώρισε η σύντροφος του λίγες μέρες πριν παντρευτούν αλλά δεν τα έβαψε μαύρα – Παντρεύτηκε τον εαυτό του (Video) - Media

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει και δει βίντεο από διάφορες πρωτότυπες προτάσεις γάμου. 

 

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει και δει βίντεο από διάφορες πρωτότυπες προτάσεις γάμου. Ωστόσο, η ιδέα του Ντέϊβιντ Ταμάγιο, ενός Βάσκου βιολόγου, ξεπερνά όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ο Ντέϊβιντ έκανε μια επιστημονική δημοσίευση και στο τέλος της εργασίας ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν.

«Τέλος, ο Ταμάγιο Ντ. θέλει να ευχαριστήσει, ιδιαίτερα, την ανεκτίμητη υποστήριξη από την Μουχούρούθα Κ όλα αυτά τα χρόνια. Θα με παντρευτεί;» γράφει στην τελευταία πρόταση της δημοσίευσής τους λίγο πριν την βιβλιογραφία της εργασίας.

Όπως ανέφερε ο Ντέιβιντ, μέχρι η Κάρολιν να διαβάσει την τελευταία πρόταση της εργασίας του, ο ίδιος ήταν κάτω στο ένα γόνατο με ένα μονόμετρο στο χέρι ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόταση γάμου.

Η Κάρολιν αποδέχθηκε την πρόταση του καλού της και τώρα ετοιμάζουν το γάμο τους για τον επόμενο έτος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33