search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Ο Τζακ Λιου σε Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και Βρυξέλλες για το Brexit

09.07.2016 06:38
Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Πρέπει να αναδιαρθρωθεί το ελληνικό χρέος - Media

 

Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζακ Λιου θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με ομολόγους και να συζητήσει την ανάγκη προώθησης της ανάπτυξης και της σταθερότητας έπειτα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία για αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11 και 14 Ιουλίου, ο Λιου θα συναντηθεί με τους υπουργούς Οικονομικών και άλλους αξιωματούχους κάθε μίας από τις τέσσερις χώρες επίσκεψης του, για να συζητήσουν “τη διαρκή οικονομική σταθερότητα και την κοινή οικονομική ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και παγκοσμίως”, έπειτα από το αποτέλεσμα για Brexit.

Θα συναντηθεί παράλληλα με διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και φορείς της αγοράς για “να συζητήσουν την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33