16/12/2018 13:48:39

Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος σε ωθεί να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στη ζωή σου

Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος σε ωθεί να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στη ζωή σου - Media

 

Για τη μάχη του με τον καρκίνο αναφέρθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά για το τσιγάρο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο Στέφανος Κορκολής αναφέρθηκε στις στιγμές που λύγισε:  «Φυσικά, οι πρώτες ημέρες μια μάχης είναι πάντα δύσκολες, αλλά όπως μου έλεγε ο πατέρας μου, ο στρατιώτης πριν από τη μάχη πάντα φοβάται, αλλά την ώρα της μάχης γίνεται θηρίο. Άρα, δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω».

«Πετάς ό,τι σου είναι άχρηστο, βαρετό και επικίνδυνο»

«Η ασθένεια αυτή σε ωθεί να κάνεις ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα στη ζωή σου, υπό την έννοια ότι πετάς ό,τι σου είναι άχρηστο, βαρετό και επικίνδυνο. Το γεγονός ότι δημοσιεύτηκε η αρρώστια μου δεν έγινε επί τούτου. Έτυχε να παίξω σε μια συναυλία για τον σύλλογο “Ορίζοντας”, ο οποίος στηρίζει εμπράκτως ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο», πρόσθεσε.

«Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ ότι πάσχω κι εγώ από την ίδια ασθένεια, δηλώνοντας, όμως, ότι είμαι στο πιάνο μου και γερός. Το στιγμιότυπο αυτό το μαγνητοσκόπησε ένα τοπικό κανάλι, λόγω έλλειψης σοβαρότερων ειδήσεων, έπαιξε σε ένα μεγάλο κανάλι κι έτσι γνωστοποιήθηκε. Δεν δυσαρεστήθηκα, διότι μου έδωσε την ευκαιρία να βροντοφωνάξω στα νέα παιδιά να κόψουν το τσιγάρο, διότι εμένα αυτό ήταν που με οδήγησε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», επισήμανε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.