search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Θεοχάρης: Αν ψηφιστεί ο εκλογικός νόμος θα οδηγήσει σε παρατεταμένη μη κυβερνησιμότητα

09.07.2016 13:10
H συνέντευξη Τύπου του υπουργού Τουρισμού από τη Σαντορίνη (Live) - Media

Για τη νέα του πολιτική κίνηση και το διαζύγιο με Το Ποτάμι μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. 

 

Για τη νέα του πολιτική κίνηση και το διαζύγιο με Το Ποτάμι μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Χάρης Θεοχάρης επισημαίνει αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο: «Η κυβέρνηση φέρνει μια πρόταση πολύ επικίνδυνη για τη χώρα. Και το κάνει ομνύοντας στην ανάγκη σταθερότητας. Συγχρόνως φέρνει μια πρόταση η οποία, αν ψηφιστεί, θα οδηγήσει σε παρατεταμένη μη κυβερνησιμότητα της χώρας».

Λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση της Δημοκρατικής Ευθύνης, ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρει πως η φιλοδοξία της κίνησής του είναι να μαζέψει «όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο που πιστεύει ότι ο προοδευτικός χώρος έχει ανάγκη από μια νέα μεγάλη προσπάθεια». «Από τους ανθρώπους που μας πλησίασαν κι εκείνους στους οποίους πήγαμε εμείς -γιατί η σχέση μας είναι διαδραστική- προκύπτει αβίαστα ένα «φτάνει πια!».  

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έφυγε από Το Ποτάμι για να κάνει δικό του κόμμα, απαντά: «Όχι. Έφυγα γιατί είχε συγκεκριμένες διαφωνίες με τη στρατηγική και τη λογική που λειτουργούσαμε, με την έλλειψη δημοκρατίας. Όλα αυτά είναι μια προίκα προβλημάτων και λαθών τα οποία δεν θα ήθελα να δω σε μια προσπάθεια που ο ίδιος συνεπικουρώ και συμμετέχω». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:44