search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08
MENU CLOSE

Αύξηση στο ταξίμετρο από και προς το Ελ. Βενιζέλος

09.07.2016 15:31
Αύξηση στο ταξίμετρο από και προς το Ελ. Βενιζέλος - Media

Το νέο κόμιστρο των ταξί για τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω της αύξησης του συντελεστή Φ.Π.Α. σε 24% και παράλληλα το κόμιστρο για δρομολόγια στη Καβάλα προβλέπει απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

 

Το νέο κόμιστρο των ταξί για τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω της αύξησης του συντελεστή Φ.Π.Α. σε 24% και παράλληλα το κόμιστρο για δρομολόγια στη Καβάλα προβλέπει απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Συγκεκριμένα, με απόφαση της υφυπουργού Μεταφορών κ. Χρυσοβελώνη, καθορίζεται το τιμολόγιο κομίστρου για τις κάτωθι διαδρομές που εκτελούνται από Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα- ΤΑΞΙ στο ποσό των 38 €  για το (τιμολόγιο 1) και τις ώρες 05:00′ – 00:00′ και 54 € για το τιμολόγιο 2 και τις ώρες 00:00′ έως 05:00:»

α. Διαδρομή Α΄:

Έναρξη: Εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οδοί Αλεξάνδρας − Ζαχάρωφ − Μεσογείων − Φειδιππίδου − Μιχαλακοπούλου − Σπύρου Μερκούρη − Βρυάξιδος − Υμηττού − Ηλ. Ηλιού − Α. Φραντζή − Λ. Συγγρού − Χαμοστέρνας − Πειραιώς − Ιερά Οδός − Κωνσταντινουπόλεως − Αχιλλέως − πλατεία Καραϊσκάκη − Καρόλου − Μάρνη − 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερομένων λεωφόρων−οδών) και Τέλος: Στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος».

β. Διαδρομή Β΄:

Έναρξη: Από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» και Τέλος: Εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεω φόροι και οδοί Αλεξάνδρας − Ζαχάρωφ − Μεσογείων − Φειδιππίδου − Μιχαλακοπούλου − Σπύρου Μερκούρη − Βρυάξιδος − Υμηττού − Ηλ. Ηλιού − Α. Φραντζή − Λ. Συγγρού − Χαμοστέρνας − Πειραιώς − Ιερά Οδός − Κωνσταντινουπόλεως − Αχιλλέως − πλατεία Καραϊσκάκη − Καρόλου − Μάρνη − 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας. (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερομένων λεωφόρων−οδών)

Παράλληλα καθορίζεται το τιμολόγιο κομίστρου στο ποσό των 38 € για όλο το 24ωρο για διαδρομές που εκτελούνται από Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα – ΤΑΞΙ με σημείο έναρξης τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τέλος οποιοδήποτε σημείο της Δ.Ε. Καβάλας που περικλείεται εντός της περιοχής που οριοθετείται από το τέρμα της οδού Νυρεμβέργης (Δημοτικά Κοιμητήρια), το τέρμα της οδού Τενέδου, την Περιμετρική οδό, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο και την Ιερά Μονή του «ΑΓΙΟΥ ΣΙΛΑ», και αντίστροφα.»

Πηγή: Airnews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08