search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Την απέλυσαν επειδή κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από Άγγλο διεθνή!

10.07.2016 09:27
Την απέλυσαν επειδή κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από Άγγλο διεθνή! - Media

Τη δουλεία της σε διάσημο νυχτερινό VIP κλαμπ του Μάντσεστερ έχασε η Σάρλοτ Λονγκ που ήταν σερβιτόρα, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε από τον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή, Άαρον Λένον. 

 

Άνεργη έμεινε η Σάρλοτ Λονγκ γιατί μίλησε στην αστυνομία για ένα περιστατικό που εξελίχθηκε σε VIP κλαμπ του Μάντσεστερ, μεταξύ αυτής και του Άγγλου ποδοσφαιριστή, Άαρον Λένον, τον περασμένο Απρίλη. 

Συγκεκριμένα, η σερβιτόρα ισχυρίστηκε πως πριν τρεις μήνες ο Άγγλος σταρ επισκέφθηκε το Suede (το κλαμπ που δούλευε) με μερικούς φίλους του και κάθισαν σε ιδιωτικό χώρο αξίας 2.000 ευρώ. Την ώρα που δούλευε και καθώς περνούσε δίπλα από τον Λένον, ο βραχύσωμος επιθετικός άρχισε να την πιάνει και της έσκισε το πάνω μέρος του φορέματος της. Στη συνέχεια προσπάθησε να τον απωθήσει, με αποτέλεσμα αυτός να τη χαστουκίσει. 

«Θέλω δικαιοσύνη»

Η Σάρλοτ εξήγησε σε δηλώσεις τι συνέβη, πράγμα που δεν περίμενε. «Με έπιασε, με χούφτωσε και έσκισε το πάνω μέρος του φορέματος μου. Μόλις προσπάθησα να τον απωθήσω αυτός με χαστούκισε. Βρισκόμουν σε σοκ και έτρεξα με την μια στην τουαλέτα, περιμένοντας κάποιο άτομο από το προσωπικό ή τους υπεύθυνους του μαγαζιού να το προσέξει, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε. Όταν τους εξήγησα το περιστατικό μου είπαν ψέματα ότι ο Λένον είχε φύγει, αλλά όταν βγήκα έξω τον είδα στην ίδια θέση. Νιώθω προδομένη και θέλω δικαιοσύνη. Δεν γίνεται αυτά τα πράγματα να επιτρέπονται στους υπάλληλους». 

Εν τέλει το δικαστήριο δικαίωσε την Σάρλοτ, με την ίδια να δηλώνει: «Είμαι χαρούμενη που οι υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν για τον τρόπο που μου φέρθηκαν». 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:49