search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:36
MENU CLOSE

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου – Βούτση στη «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη

10.07.2016 09:50
Συγχαρητήρια Παυλόπουλου - Βούτση στη «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη - Media

 

Τα συγχαρητήρια τους στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Η κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοσή σας, η οποία έρχεται να προστεθεί στις πολλές μεγάλες επιτυχίες σας, τιμά την Ελλάδα και την γενιά σας και μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι, τόσο για τις ικανότητές σας όσο και για την μελλοντική σας προοπτική. Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη για τη συνέχεια, ιδίως ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο κ. Παυλόπουλος

«Η μεγάλη σας νίκη», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Βούτσης, «μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη στην προετοιμασία για τη συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τον ερχόμενο μήνα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15