search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Κρατερός Κατσούλης: Ο Βερύκιος αγγίζει τα όρια της αγένειας (Video)

10.07.2016 12:59
Πρόστιμο 50.000 ευρώ από το ΕΣΡ σε Alpha/ Alpha 989, επειδή ο Βερύκιος είπε για τις συντάξεις χηρείας! - Media

 

Ξέσπασε κατά του Δήμου Βερύκιου ο Κρατερός Κατσούλης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» …πήρε την αφορμή από συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε περιοδικό και μίλησε για τον δημοσιογράφο του Alpha.

 «Είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αγένειας. Είδα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δεν καταλάβαινα αν έβλεπα καλά και αν άκουγα καλά. Αποκάλεσε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα υποκοριστικό. Αποκάλεσε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο με ένα υποκοριστικό που εγώ δεν μπορώ να το επαναλάβω. Είναι παράβαση, απαγορεύεται να προσφωνούμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα αξίωμα. Είπα εκείνη την ώρα “γιατί;”. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Το να μη μιλάς σωστά και να είσαι αγενής δεν μπορεί να είναι ποτέ δικαιολογία για να κάνεις νούμερα. Νούμερα δεν κάνουμε γι’ αυτό τον λόγο. Νούμερα κάνουν γιατί μιλάνε και αναλύουν την επικαιρότητα, γιατί υπάρχουν απόψεις και γιατί μπορεί να είναι αιχμηρός. Αυτό, σύμφωνοι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τρόπου και αγένεια. Είχε βρίσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα. Εάν εγώ πω κάτι ποινικό στον αέρα, αυτό που είπε για τον ΠτΔ ήταν ποινικό, αν το πω χαριτωμένα, τι σημασία έχει; Μπορώ να πω χαριτωμένα το οτιδήποτε;», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12