search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:46
MENU CLOSE

Ποτάμι για Θεοχάρη: Δημοκρατική ευθύνη και έδρα κλεμμένη δεν πάνε μαζί

10.07.2016 14:14
«Παρών» από Ποτάμι για το μπόνους - Media

 

Καρφιά κατά του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη εξαπέλυσε Το Ποτάμι.

Σε μια σκληρή ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Θεοχάρης όσο ήταν στο Ποτάμι έκανε όλες τις δυνατές προτάσεις. “Να ενισχύσουμε τον Τσίπρα”, στην αρχή του ’15 όταν ο κ. Τσίπρας φαινόταν ανίκητος. “Να συνταχθούμε με το ΠΑΣΟΚ”, όταν το ΠΑΣΟΚ πήγε καλύτερα από το Ποτάμι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, “Να πάμε με τη ΝΔ”, όταν εκλέχθηκε αρχηγός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τον Μάρτιο συμφώνησε με τον κ. Λεβέντη ότι “αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια Οικουμενική”».

«Τώρα έχοντας το δικό του προσωπικό κόμμα μπορεί να επιλέξει ότι θέλει χωρίς να είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει κανέναν. Ας πάψει όμως να ξιφουλκεί εναντίον του Κινήματος που τον έβαλε στην πολιτική και τον εξέλεξε Βουλευτή και τον Σεπτέμβριο στις εκλογές που έγιναν με λίστα και όχι με σταυρό. Κι αν θέλει να ξεκινήσει την νέα του πολιτική καριέρα με μια πράξη ευθύνης να παραιτηθεί από την έδρα που κόντρα σε κάθε πολιτική ηθική κρατάει. “Δημοκρατική ευθύνη” και “έδρα κλεμμένη” δεν πάνε μαζί», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:46