search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη σύζυγο πασίγνωστου ποδοσφαιριστή: Κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην εφηβεία της

10.07.2016 14:40
Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη σύζυγο πασίγνωστου ποδοσφαιριστή: Κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην εφηβεία της - Media

Την αποκάλυψη πως επί τρία χρόνια, ως έφηβη, κακοποιείτο σεξουαλικά από οικογενειακό φίλο και πως αυτό την αποξένωσε από την υπόλοιπη οικογένειά της έκανε η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι, Ρεμπέκα. 

 

Την αποκάλυψη πως επί τρία χρόνια, ως έφηβη, κακοποιείτο σεξουαλικά από οικογενειακό φίλο και πως αυτό την αποξένωσε από την υπόλοιπη οικογένειά της έκανε η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι, Ρεμπέκα. 

Συγκλονίζει η καταγγελία της Ρεμπέκα Βάρντι. Η σύζυγος του Τζέιμι, πρωταθλητή με τη Λέστερ, αποκάλυψε πως ως έφηβη ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από οικογενειακό φίλο για τρία χρόνια. Μάλιστα η 34χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών ανέφερε πως αυτός ήταν και ο λόγος που αποξενώθηκε από την οικογένειά της και τη μητέρα της, Άλισον, καθώς και άλλα συγγενικά της πρόσωπα απουσίαζαν από το γάμο της με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή. 

Η Ρεμπέκα Βάρντι, που άρχισε να κακοποιείται από τα 13, είχε αποκαλύψει στη μητέρα της το δράμα που ζούσε, αλλά εκείνη δεν την πίστευε. 

«Από εκείνη τη μέρα και μετά δεν ήμουν το ίδιο παιδί και δεν ένιωθα ποτέ ασφαλής. Κάθε φορά που τον έβλεπα πάγωνα και εκείνος έκανε όλο και περισσότερα. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ήταν κάτι φρικτό. Έγινα ένα φοβισμένο και μπερδεμένο παιδί. Δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω. Πίστευα πως έκανα εγώ κάτι λάθος», δήλωσε στη Sun. 

«Όταν το είπε στη μητέρα μου, εκείνη είπε ‘μη γίνεσαι γελοία, λες ψέματα’. Δεν θα ξεχάσω την απάντησή της. Ένιωθα σαν να ντρέπεται για μένα κι αυτό έκανε ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Η σχέση μας ποτέ δεν αποκαταστάθηκε. Απέρριψε την πρόσκληση για το γάμο μου και μου έστειλε απλώς ένα μήνυμα», πρόσθεσε. 

Όπως είπε, η ίδια είπε για την κακοποίηση στον πατέρα της και στράφηκαν στην αστυνομία, αλλά δεν προχώρησαν δικαστικώς γιατί η πλευρά της οικογένειας της μητέρας της δεν ήθελε να πάρει τέτοια έκταση το θέμα.

Πηγή: Sport-Fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:55