search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Εικόνες Σοκ: Αστικό λεωφορείο κατέληξε σε βιτρίνα καταστήματος στην Πανόρμου (Photos)

11.07.2016 15:45
Κίνα: Τεράστια καραμπόλα 40 αυτοκινήτων με 3 νεκρούς – 10 αυτοκίνητα πήραν φωτιά (Video) - Media

 

Oι εικόνες παγώνουν το αίμα. Το λεωφορείο της ΕΘΕΛ έχει “σκαρφαλώσει” στο πεζοδρόμιο, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα του, προτού …”φρενάρει” πάνω σε μια βιτρίνα καταστήματος, στην οδό Λαρίσης, λίγο προν από τις 9 χθες το βραδύ,  στην Πανόρμου. 

Είχε προηγηθεί σύγκρουση του αστικού λεωφορείου με ΙΧ. στη συμβολή των οδών Πλακεντίας και Λαρίσης, όταν ο οδηγός του επιβατηγού παραβίασε στοπ. Ο οδηγός της ΕΘΕΛ στην προσπάθεια του να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, έστριψε απότομα με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα, που μετέφερε αρκετό κόσμο  για Κυριακή βράδυ, να παρεκλείνει της πορείας του και να καταλήξει πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος.

 

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, αφού εκείνη την ώρα η οδός Λαρίσης ήταν σχεδόν άδεια από περαστικούς. Αν ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί καθημερινή, τότε οι συνέπειες του τροχαίου θα μπορούσαν να ήταν τραγικές, αφού η οδός Λαρίσης είναι ένας από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους των Αμπελοκήπων, εξαιτίας της τοπικής αγοράς. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, ένας επιβάτης του λεωφορείου τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες. 

Τις φωτογραφίες από το λεωφορείο ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Β.Α. κάτοικος της περιοχης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28