search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07
MENU CLOSE

Η παιδική παράσταση «Φουτουρία» στο Δημαρχείο Κηφισιάς

11.07.2016 10:37
Η παιδική παράσταση «Φουτουρία» στο Δημαρχείο Κηφισιάς - Media

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα: 20:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης), θα πραγματοποιηθεί η παιδική θεατρική παράσταση  «ΦΟΥΤΟΥΡΙΑ» του Νίκου Τσιώτσου από την ομάδα HIPPO.

 

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα: 20:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης), θα πραγματοποιηθεί η παιδική θεατρική παράσταση  «ΦΟΥΤΟΥΡΙΑ» του Νίκου Τσιώτσου από την ομάδα HIPPO.

Ένα παραμύθι επιστημονικής φαντασίας, βασισμένο σε  νουβέλα του Νίκου Τσιώτσου. Η παράσταση έχει περιοδεύσει σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία και Η.Π.Α.

Φουτουρία. Έτος 2999. Η Αυριάνα αποφασίζει ξαφνικά να σταματήσει τη δουλειά της και να βγεί έξω να χορέψει στη βροχή. Αυτό όμως ήταν απαγορευμένο στη Φουτουρία. Από κει κι έπειτα η ηρωίδα μας μπαίνει σε αναπάντεχες περιπέτειες και καταδιώκεται από φουτουριστικά ρομπότ σε ένα μεγάλο κυνηγητό, που κορυφώνεται όταν συναντήσει τον Ροβέρτο, τον δημιουργό μιας μηχανής που ταξιδεύει στο χρόνο…

Την  παράσταση ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι βασισμένο σε τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος. Τα παιδιά μέσα από θεατρικές δραστηριότητες (αυτοσχεδιασμοί, κινητικά και φωνητικά παιχνίδια) συμμετέχουν σε έναν φανταστικό κόσμο, εμπνευσμένο απ’ το θέαμα που παρακολούθησαν. Στόχοι του Δράματος είναι η ανάπτυξη της ικανότητας προφορικής επικοινωνίας, η καλλιέργεια της αισθητικής έκφρασης, η προώθηση της κριτικής σκέψης και η ευαισθητοποίηση σε θέματα όπως η συλλογικότητα, τα προσωπικά δικαιώματα και η ελευθερία.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Θεατρική διασκευή: Hippo Theatre Group

Σκηνοθεσία : Hippo (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)

Μουσική :  Ηippo – Πάρης Φράγκος

Κοστούμια : Κατερίνα Χατζοπούλου

Σχεδιασμός δραστηριοτήτων εκπαιδευτικού δράματος :  Καλλιόπη Φύκαρη, ομάδα Hippo

Κίνηση : Hippo, Χάρης Πεχλιβανίδης

 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος : 7 €

Ειδικές ομάδες: 3  €

Προπώληση: 5 €

 Η Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα: www.viva.gr,

Καταστήματα: PUBLIC, My Market, MediaMarkt, Πρατήρια Βενζίνης: ECO, BP, SHELL.

Περίπτερα:

Λεωφ. Θησέως 113 Εκάλη (Νάρκισσος)
Λεωφ Κηφισίας 353 Κηφισιά (έναντι Βενέτη)

Πλατεία Πλατάνων Κηφισιά (στην είσοδο Άλσους)

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ1 – ΕΡΤ2 – ΕΡΤ World – Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 – Free Sunday – To Ποντίκι

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: artandlife.gr – clickatlife.gr – diaskedasi.info – in2life.gr – kulturosupa.gr – monopoli.gr – palo.gr – passiontheater.gr – streetradio.gr – ogdoo.gr – theatrikaprogrammata.gr – theatromania.gr – zougla.gr – Web Music Radio

Ραδιοφωνικός Χορηγός Επικοινωνίας: Athina 9.84 fm – Love Radio 97.5 και Menta fm 88

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07