search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Κόλαση για 14χρονη:Την εξέδιδαν και ανέβαζαν τις γυμνές της φωτογραφίες στο ίντερνετ

13.07.2016 06:22
Ρόδος: 15χρονη μήνυσε τη μητέρα της για ξυλοδαρμό – «Θα με σκοτώσει» - Media

 

Συγκλονιστική είναι η ιστορία μιας 14χρονης την οποία εξωθούσαν στην πορνεία ένας άντρας μαζί με την 50χρονη συνεταίρο του. Μάλιστα, διαφήμιζαν την νεαρή κοπέλα μέσω Facebook και χρέωναν την ερωτική συνεύρεση μαζί της στα 80 ευρώ την ώρα. Την εξέδιδαν σε στούντιο στην Καλλιθέα, στην Λ.Θησεώς, αλλά και σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας.

Το μαρτύριο του μικρού κοριτσιού ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, όταν η ανήλικη αθίγγανη έφυγε από το σπίτι της και εγκατέλειψε το σχολείο.

Βρήκε «καταφύγιο» στο σπίτι μιας 23χρονης, η οποία εργαζόταν στο στούντιο της Λ. Θησέως, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν το ζευγάρι. Όταν η 23χρονη αποκάλυψε την ηλικία και την ταυτότητα της «συγκατοίκου», οι ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το ανήλικο κορίτσι. 

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τραβήξουν γυμνές φωτογραφίες της 14χρονης να “παίζει” με διάφορα ερωτικά βοηθήματα, ενώ έφτιαξαν και προφίλ στο Facebook, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Στην ιστοσελίδα τοποθέτησαν και τηλέφωνα επικοινωνίας για το κλείσιμο των ερωτικών ραντεβού.

Πριν από λίγες μέρες αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων εντόπισαν το προφίλ και έκλεισαν «ραντεβού» για να συλλάβουν τους δράστες. Πήγαν στο ερωτικό στούντιο στην Καλλιθέα όπου θα συνευρίσκονταν με την ανήλικη. Εκεί οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη, έναν 19χρονο που είχε τον ρόλο του οδηγού, έναν 40χρονο που έπαιζε τον ρόλο «τσιλιαδόρου» στην είσοδο του κτιρίου, άλλες εκδιδόμενες γυναίκες και το 14χρονο κορίτσι. Σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν στο Μεταξουργείο, ο 48χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, η 50χρονη συνεταίρος και ένας ακόμη 47χρονος οδηγός του κυκλώματος.

Και οι τρεις μετέφεραν μία γυναίκα σε ξενοδοχείο όπου είχαν κανονίσει ερωτικό ραντεβού.

 Η 14χρονη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία και επιβεβαίωσε όσα συνέβαιναν. 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο και χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:04