21/10/2019 09:46:37
3.12.2009

Σε ριζικές αλλαγές προχωρά ο πρόεδρος της ΝΔ

Σε ριζικές αλλαγές προχωρά ο πρόεδρος της ΝΔ - Media

Σε αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό προχωρά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Με απόφασή του εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο κ. Π. Παναγιωτόπουλος, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι τοποθετήθηκαν οι Μ. Κεφαλογιάννης, Κ. Μαρκόπουλος και Κ. Τζαβάρας. Καθήκοντα Διευθυντή του Νομικού Γραφείου του προέδρου ανατίθενται στον δικηγόρο κ. Τάκη Μπαλτάκο.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς χθες συναντήθηκε με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο και συζήτησαν για την πορεία ανασυγκρότησης και αναγέννησης της παράταξης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος και πρόσθεσε ότι θα γίνουν ακόμα πολλές συναντήσεις.

"Μας ενώνει ο κοινός στόχος και με πνεύμα ισχυρής αλληλεγγύης θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας για μια δυναμική αντιπολίτευση", τόνισε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εαν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στο εσωτερικό του κόμματος, ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε ότι τους ρόλους και τις αποστολές τις ανακοινώνει και τις αναθέτει ο πρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε ότι όλοι έχουν θέση και ρόλο στη Νέα Δημοκρατία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.