search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση από τον Ντέιβιτ Κάμερον (Photos-Video)

14.07.2016 06:05
Το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση από τον Ντέιβιτ Κάμερον (Photos-Video) - Media

 

Αποχώρησε και επίσημα από την Ντάουνινγκ Στρίτ ο Ντέιβιτ Καμερον. Κατά την αποχώρηση του από την πρωθυπουργική κατοικία ο Κάμερον εμφανίστηκε με  την οικογένειά του και πραγματοποίησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.Ο Κάμερον δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, την παράσταση από τον Ντέιβιτ Κάμερον έκλεψε ένα μικρό κοριτσάκι…

Η μικρή δεν είναι άλλη από την Φλόρενς Κάμερον, την μικρότερη κόρη του Ντέιβιντ Κάμερον. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε και μια ιστορία από την παραμονή τους στην Ντάουνινγκ Στρίτ, λέγοντας πως μια φορά η μικρή Φλόρενσς, πριν από ένα ταξίδι του στο εξωτερικό σκαρφάλωσε πάνω σε ένα από τα διπλωματικά κουτιά και ζήτησε από τον μπαμπά της να την πάρει μαζί του.

Η Φλόρενς γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2010 μόλις τρεις μήνες μετά την εκλογή του Ντέιβιντ Κάμερον στην πρωθυπουργία της χώρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42