search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37
MENU CLOSE

Αγωνία στη Νίκαια: Αναζητούν αγννούμενους φίλους και συγγενείς ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στα social media (Photos)

15.07.2016 07:29
Αγωνία στη Νίκαια: Αναζητούν αγννούμενους φίλους και συγγενείς ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στα social media (Photos)  - Media

 

Φωτογραφίες των αγνοούμενων ατόμων που βρίσκονταν στην Νίκαια τη στιγμή της πολύνεκρης επίθεσης αναρτούν στο Τwitter με hashtag #Nice06 οι συγγενείς και φίλοι τους σε μια προσπάθεια να τους βρουν.

Αρκετοί αναρτούν τις φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι είναι απενεργοποιημένα τα κινητά των δικών τους ανθρώπων που βρίσκονταν στη Νίκαια.

«Η αδελφή μου Λετίτσια βρισκόταν στη #Nice6 και δεν απαντάει στο τηλέφωνό της, ανησυχώ πάρα πολύ…παρακαλώ, βοηθήστε με», έγραψε μία γυναίκα στο Twitter.

Ένας άνδρας ανέφερε σε ανάρτησή του: «Ψάχνω για τον αδερφό μου. Το όνομά του είναι Ρόμπερτ και δεν μπορώ να τον βρω. Ήμασταν στη Νίκαια».

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Twitter που αναδημοσιεύουν τις αναρτήσεις τους για να δοθεί ένα τέλος στην μαρτυρική αγωνία τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37