search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:45
MENU CLOSE

Νίκαια: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι του δράστη (Photos)

15.07.2016 10:11
Νίκαια: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι του δράστη (Photos) - Media

 

Τουλάχιστον 84 νεκρούς, μεταξύ των οποίων αρκετά παιδιά, και δεκάδες τραυματίες, άφησε πίσω του ο μακελάρης της Νίκαιας, ο Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, το σπίτι του οποίου ερεύνησαν οι γαλλικές αρχές προκειμένου να τον ταυτοποιήσουν και να βρουν περισσότερα στοιχεία για τη δράση του.

Εικόνες από την έφοδο στο διαμέρισμα του δράστη της πολύνεκρης επίθεσης στη Νίκαια, Μοχάμεντ Λαουαιέζ Μπουλέλ, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter η δημοσιογράφος του AFP, Catherine Marciano.

 

 

 

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που το φορτηγό πέφτει πάνω στο πλήθος και τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί!

 

Συγκλονιστικές στιγμές από την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας η οποία στέρησε τη ζωή σε 84 άτομα κατέγραψε μια πολίτης με το κινητό της. Οπως είχε ήδη γίνει γνωστό ο οδηγός του φορτηγού είχε ανοίξει πυρ πριν σκοτωθεί από την αστυνομία. Στο βίντεο ακούγονται ολοκάθαρα οι πυροβολισμοί της αστυνομίας για να σταματήσει το φορτηγό καθώς και οι κραυγές αγωνίας διάφορων ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο της επίθεσης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10