search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Αψυχολόγητη δήλωση

03.06.2011 14:45
Αψυχολόγητη δήλωση - Media

γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης, Ιστορικός-Εκδότης

Πονέσαμε όλοι οι γνήσιοι πατριώτες με την γνωστή πρωθυπουργική δήλωση ότι Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να κηρύξει ΑΟΖ,αλλά δεν το κάνει κρατώντας αυτό το Δικαίωμα για το μέλλον.

γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης, Ιστορικός-Εκδότης

Πονέσαμε όλοι οι γνήσιοι πατριώτες με την γνωστή πρωθυπουργική δήλωση ότι Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να κηρύξει ΑΟΖ,αλλά δεν το κάνει κρατώντας αυτό το Δικαίωμα για το μέλλον.Κρίμα γιατί πιστέψαμε ότι η ελληνική διπλωματία θα εκμεταλευόταν αυτή τη συγκυρία για να προχωρήσει στη χάραξη οικονομικής ζώνης Με την Κύπρο και το Ισραήλ. Κατανοούμε ότι ο ΓΑΠ δέχθηκε φοβερές πιέσεις από το καθεστώς της `Αγκυρας,αλλά δεν παραιτήται κανείς τόσο εύκολα από τα δικαιώματα του όταν ο Ισλαμικός φονταμενταλισμός έχει φέρει την Τουρκία σε αντίθεση με τους Αγγλο Αμμερικάνους,αλλά και τους Ρώσους. Τώρα η ελληνική υποχωρητικότητα θα φέρει την χώρα σε απομόνωση ενώ θα δώσει και στην Τουρκία την ευκαιρία να κηρύξει μονομερώς ΑΟΖ στον 25ο παράλληλο του Αιγαίου και στην πράσινη γραμμή της Λευκωσίας καρπούμενη τα όποια γεωπολιτικά Και οικονομικά οφέλη.

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται καμία επεξεργασία από το «Π» και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13