search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:50
MENU CLOSE

Κλήρωση Europa League: ΑΪΚ Σόλνα ή Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός, με Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ

15.07.2016 11:28
Κλήρωση Europa League: ΑΪΚ Σόλνα ή Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός, με Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ - Media

 

 

Τον νικητή του ζευγαριού ΑΪΚ Σόλνα (Σουηδία)-Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας. Το «τριφύλλι» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας στις 28 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου.

Η ΑΕΚ θα παίξει με τη γαλλική Σεντ Ετιέν προκειμένου να προκρηθεί στα play off του Europa League o πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με τον επαναληπτικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας,  ενώ ο Πας Γιάννινα σε περίπτωση που καταφέρει να σφραγίσει την πρόκριση του στον επόμενο γύρο, θα βρει απέναντί του την ολλανδική Αλκμααρ με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στην Ολλανδία.

Τα play off είναι προγραμματισμένα για τις 18 Αυγούστου και 25 του ίδιου μήνα, ενώ η κλήρωση  τους  θα γίνει στις 5 Αυγούστου.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:49