search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:35
MENU CLOSE

ΣτΕ: Δεύτερη απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες

15.07.2016 15:26
ΣτΕ: Δεύτερη απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες - Media

 

Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Ant1, Mega Channel και ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου, με τις υπ΄  αριθμ. 146 έως 148/2016 αποφάσεις της απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των καναλιών Ant1, Mega Channel και ΣΚΑΪ.

Οι τρεις τηλεοπτικοί σταθμοί στράφηκαν κατά της προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας για τη δημοπρασία χορήγησης 4 αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)». Η τιμή της κάθε άδειας έχει καθοριστεί στα 3 εκ. ευρώ.

Οι αιτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών είχαν συζητηθεί κεκλεισμένων των θυρών, στις 5 Ιουλίου 2016 στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34