search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:38
MENU CLOSE

Στιγμές αγωνίας για τον Χουλτ- Η σύζυγός του βρισκόταν στη Νίκαια την ώρα της επίθεσης

15.07.2016 15:48
Στιγμές αγωνίας για τον Χουλτ- Η σύζυγός του βρισκόταν στη Νίκαια την ώρα της επίθεσης - Media

 

Ένας από τους ανθρώπους στην Ελλάδα οι οποίοι επηρεάστηκαν άμεσα από την τρομοκρατική επίθεση στη Νις της Γαλλίας, ήταν ο Νίκλας Χουλτ. Ο μεσοαμυντικός του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν στην ομάδα της πόλης μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Παρόλα αυτά, διατηρεί διαμέρισμα στη Νις και η σύζυγος του, παραμένει εκεί και δεν έχει έρθει ακόμα στην Αθήνα. Ασφαλώς, η αγωνία του Χουλτ δεν μπορεί να περιγραφεί, μέχρι να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του και να διαπιστώσει ότι είναι ασφαλής, αφού πληροφορήθηκε για την εκατόμβη των νεκρών. Η σύζυγος του προτίμησε να μείνει στην οικεία της και να μην μεταβεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο.

Επιπροσθέτως, ο Χουλτ έχει αρκετούς γνωστούς και φίλους, αλλά από τις πρώτες πληροφορίες που συγκεντρώνει, όλοι τους είναι σώοι. Παρόλα αυτά, μιλώντας με συμπαίκτες του, δεν έκρυψε το σοκ που υπέστη, όταν έμαθε για το τραγικό συμβάν.

“Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Πως μπόρεσε να συμβεί αυτό σε ένα τέτοιο μέρος; Εκεί έμενα τα τελευταία δύο χρόνια” ανέφερε ο Χουλτ στο σουηδικό τηλεοπτικό σταθμό SVT Sports και τόνισε πως οι φίλοι του “έχουν αιφνιδιαστεί και φοβούνται πολύ”.

“Είμαι τυχερός γιατί εγώ δεν ήμουν στην πόλη και η οικογένεια μου είναι ασφαλής. Από την άλλη, θα ήθελα να μπορούσα να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους τους οποίους γνωρίζω και τους εκτιμώ” κατέληξε ο Χουλτ.

 

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:37