search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Σταϊνμάιερ για Τουρκία: Πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία

16.07.2016 11:07
Πώς ο Σταϊνμάιερ έσωσε τη ζωή της γυναίκας του; - Media

 

Κάθε προσπάθεια δια της βίας αλλαγής της δημοκρατικής τάξης στην Τουρκία καταδίκασε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο οποίος συγκάλεσε νωρίτερα σήμερα την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων της κυβέρνησης, όπου εξέφρασε τη «βαθιά ανησυχία» του για τις τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία.

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο κάθε προσπάθεια να αλλάξει με τη βία η δημοκρατική τάξη στην Τουρκία. Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν τους δημοκρατικούς θεσμούς της Τουρκίας και να τηρήσουν την συνταγματική τάξη. Όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να τηρήσουν τους δημοκρατικούς κανόνες και τους κανόνες του Κράτους Δικαίου και να φροντίσουν ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τα κόμματα που εκπροσωπούνται στην τουρκική Βουλή έχουν στηρίξει τις δημοκρατικές αρχές», δήλωσε ο κ.Σταϊνμάιερ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:56