search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Ο Ομπάμα γίνεται ο πρώτος Πρόεδρος με… ακαδημαϊκή δημοσίευση

16.07.2016 16:43
Ο Ομπάμα γίνεται ο πρώτος Πρόεδρος με… ακαδημαϊκή δημοσίευση - Media

Ο Μπαράκ Ομπάμα γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος πραγματοποιεί ακαδημαϊκή δημοσίευση. Το θέμα της δημοσίευση αφορά, το πρόγραμμα υγείας που προώθησε ο Ομπάμα, το γνωστό ως Obamacare, και σκοπός του είναι να δώσει ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές αναφορικά με τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο σύστημα υγείας της χώρας.

«Αποφάσισα να βάλω σε προτεραιότητα την αναμόρφωση του συστήματος υγείας όχι μόνο εξαιτίας της σημασίας της αλλά και λόγω της πιθανότητας προόδου» γράφει ο Ομπάμα.

Η δημοσίευση με τίτλο «Η αναμόρφωση του συστήματος υγείας των ΗΠΑ: Η μέχρι τώρα πρόοδος και τα επόμενα βήματα» (United States Health Care Reform: Progress to Date and Next Steps) έγινε στο ευυπόληπτο περιοδικό « Journal of the American Medical Association (JAMA)» και μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 500.00 views.

 

Διαβάστε τη δημοσίευση του Ομπάμα εδώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50