search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:35
MENU CLOSE

Μηνύματα από το κινητό του δράστη της Νίκαιας υποδεικνύουν πως δεν δρούσε μόνος του

18.07.2016 10:58
Μηνύματα από το κινητό του δράστη της Νίκαιας υποδεικνύουν πως δεν δρούσε μόνος του  - Media

Ένα τελικό μήνυμα σταλμένο από τον μακελάρη της Νίκαιας λίγα λεπτά πριν πραγματοποιήσει την πολύνεκρη επίθεση υποδεικνύει ότι είναι πολύ πιθανό να μην δρούσε μόνος του.

Στο μήνυμα του Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, το οποίο στάλθηκε σε άγνωστο παραλήπτη στις 10:27 μ.μ. την Πέμπτη το βράδυ, φαίνεται ότι ο δράστης ζητάει από τον συνεργό του να τον προμηθεύσει με περισσότερα όπλα πριν το χτύπημα.

«Φέρε περισσότερα όπλα», γράφει το μήνυμα του Μπουλέλ, σύμφωνα με την «Nice Matin», τοπική καθημερινή εφημερίδα της Νίκαιας.

Ένα μήνυμα που στάλθηκε νωρίτερα γράφει: «Είναι εντάξει. Έχω τον εξοπλισμό».

Ο Μπουλέλ έστειλε το μήνυμα λίγο πριν ορμήσει με το φορτηγό του στο «Promenade des Anglaises», σκοτώνοντας 84 άτομα, μεταξύ των οποίων και 10 παιδιά.

Το κινητό του τηλέφωνο, το δίπλωμα οδήγησής του και η τραπεζική του κάρτα βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό που οδηγούσε, αφού σκοτώθηκε από τα πυρά των σκοπευτών της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι  BMF TV, το τελευταίο μήνυμα ήταν κάπως ασαφές αλλά φάνηκε να είναι μια απαίτηση για περισσότερα όπλα. Το μήνυμα τελειώνει με την αναφορά σε ένα «C», αλλά το ποιος ή το που είναι αυτό το «C» παραμένει άγνωστο.

Υλικό από  κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της Νίκαιας όπου συνέβη η επίθεση, αποκάλυψαν πως ο Μπουλέλ είχε κάνει μια σειρά από «αναγνωριστικές βόλτες» πριν την επίθεσή του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50