search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Έξαλλοι οι Γάλλοι με την κυβέρνηση – Γιουχάισαν τον Βαλς στη Νίκαια (Video)

18.07.2016 11:42
Έξαλλοι οι Γάλλοι με την κυβέρνηση - Γιουχάισαν τον Βαλς στη Νίκαια (Video) - Media
 
Με παρατεταμένα γιουχαΐσματα «υποδέχθηκε» το πλήθος τον Γάλλο πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια για τα 84 θύματα της επίθεσης με το φορτηγό στον «Περίπατο των Άγγλων» την περασμένη Πέμπτη.
 
Ο Βαλς έγινε στόχος της δυσαρέσκειας του κόσμου όταν πήγε να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων, ενώ παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση μαζί με το δήμαρχο της Νίκαιας Φιλίπ Πραντάλ, τον τοπικό πρόεδρο Κριστιάν Εστροζί και τον Πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό.
 
Αντιθέτως, το πλήθος χειροκρότησε τους άνδρες των σωστικών υπηρεσιών και σήκωσε τις γροθιές του στον αέρα όταν ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε ζητήματα ασφαλείας, πολλώ δε μάλλον όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Εστροζί είχε ζητήσει ισχυρότερες δυνάμεις ασφαλείας για τις εκδηλώσεις για την πτώση της Βαστίλης, αλλά η κυβέρνηση είχε αρνηθεί να ικανοποιήσει το αίτημά του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50