26/06/2019 04:19:45

Τετ α τετ Μπουτάρη – Θεοχάρη στη Θεσσαλονίκη

Τετ α τετ Μπουτάρη – Θεοχάρη στη Θεσσαλονίκη - Media

 

Τον ανεξάρτητο βουλευτή και ιδρυτή της κίνησης «Δημοκρατική Ευθύνη», Χάρη Θεοχάρη, υποδέχτηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον κ. Θεοχάρη για αυτοδιοικητικά θέματα αλλά και για ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως οι προτάσεις της δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και για θέματα θεσμικού πλαισίου, ενώ επισήμανε για μια ακόμη φορά, την επιτακτική ανάγκη αυτοτέλειας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Χάρη Θεοχάρη με αφορμή την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε: «Είχαμε μια συζήτηση και μια πρώτη ενημέρωση για την καινούρια πρωτοβουλία καθώς και για τις προτάσεις της αναφορικά με την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού. Η προσπάθεια αυτή μας βρίσκει σύμφωνους όπως σύμφωνους μας βρίσκει κάθε παρόμοια επιδίωξη για θεσμικές αλλαγές που αποσκοπούν στη βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης».

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής της κίνησης «Δημοκρατική Ευθύνη», αναφέρθηκε στην εκτίμηση που τρέφει στο δήμαρχο και στο έργο που επιτελεί στη Θεσσαλονίκη. «Ευχαριστούμε το δήμαρχο που δέχθηκε το επιτελείο μας και ενημερώθηκε από κοντά για το πρόγραμμα και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε ως κομβικά για να εξέλθει η χώρα μας από την κρίση», είπε.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε από πλευράς δήμου Θεσσαλονίκης και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σπύρος Πέγκας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.