search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Κολύμπησε σχεδόν μεσοπέλαγα για να προσεγγίσει τη θαλαμηγό του Μέσι και να τον δει από κοντά (Photos)

18.07.2016 18:00
Κολύμπησε σχεδόν μεσοπέλαγα για να προσεγγίσει τη θαλαμηγό του Μέσι και να τον δει από κοντά (Photos) - Media

O άσσος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι βρισκόταν με τη θαλαμηγό του στα ανοιχτά της Ίμπιζα και με την παρέα του απολάμβανε τη θάλασσα. Τον εντόπισε από μακρυά όμως ένας θαυμαστής του.

 

 

O άσσος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι βρισκόταν με τη θαλαμηγό του στα ανοιχτά της Ίμπιζα και με την παρέα του απολάμβανε τη θάλασσα. Τον εντόπισε από μακρυά όμως ένας θαυμαστής του.

Τι δράμα και αυτό, να σε λένε Μέσι να είσαι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου, να έχεις ότι θέλεις και να μην μπορείς να απολαύσεις μια στιγμή ηρεμίας μακριά από τους θαυμαστές σου.

Η τεράστια θαλαμηγός Seven C του Μέσι δεν έπιασε σε κάποιο λιμάνι της Ίμπιζα. Ο αργεντινός μάγος της μπάλας προτίμησε να «δέσει» στα ανοιχτά για να απολαύασει την ηρεμία και τις διακοπές του.

Από την ακτή όμως με τα κιάλια τον εντόπισε ένας θαυμαστής του. Δεν το σκέφτηκε πολύ, δεν τον φόβησε και η απόσταση. Κολύμπησε μέχρι να φτάσει στη θαλαμηγό. Εκεί με τη βοήθεια ενός φίλου του που ακολουθούσε από απόσταση άρχισε να βγάζει φωτογραφίες.

Ο θαυμαστής στο νερό να χαμογελάει δίπλα στο σκάφος, και ο Μέσι να προσπαθεί να καταλάβει τι είχε συμβεί και πως τον εντόπισαν. Ο Λιονέλ αφού συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί συνέχισε να απολαμβάνει το πρωινό του και να γελάει προς τον φακό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39