search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Κυλλήνη: Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι

19.07.2016 08:33
Κυλλήνη: Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι  - Media

Αναστάτωση επικράτησε χτες το απόγευμα στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς,  ένα πλοίο προσέκρουσε ένα άλλο, χωρίς να υπάρ ξει κάποιος τραυματισμός επιβάτη ή μέλους πληρώματος.

Σύμφωνα με το λιμενικό, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Mare Di Levante», όπου επέβαιναν 660 επιβάτες και 37 μέλη πληρώματος, προσέκρουσε, κατά τη διάρκεια  χειρισμών για την πρόσδεσή του στο επιβατηγό –τουριστικό πλοίο «Harmony G» που ήταν ελλιμενισμένο, χωρίς επιβάτες.

Από την πρόσκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες στο “Mare Di Levante”, ούτε προκλήθηκαν ζημιές και το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για λιμάνι της Ζακύνθου

Αντίθετα, υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο πλοίο που δεν είχε επιβάτες,«HARMONY G», και ειδικότερα στην πρωραία αριστερή και δεξιά πλευρά του, πάνω από την ίσαλο γραμμή. Σήμερα, του απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την επιθεώρησή του από το τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης πλοίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33